Inocenta episodul 4 film HD subtitrat in romana

Advertising

Vizionati serialul turcesc Inocenta episodul 4 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Descriere Ep. 4
Vizita șocantă a lui İlker este răspunsul la unele întrebări și aprinde o nouă cruzime, dar pune și capăt minciunilor crude. İlker, care este capturat de Bahar cu Ela, este obligat să accepte să respingă relația
în apărarea sa. Dar declarația lui İlker încetează din nou mândria Ela. Bahar, care până în acea zi a căutat dreptate doar pentru fiica sa, de cealaltă față a monedei se află în fața operațiunii de percepție efectuată profesional de familia Ilgaz. O altă victimă a operației este İrem. Pe măsură ce dovezile șocante de pe İrem schimbă cursul procesului, cărțile sunt redistribuite între Harun, Hale și Bahar. Harun și Bahar trebuie să lucreze împreună pentru fiicele lor. Săgețile îndreptate spre Irem scutură echilibrul dintre İlker și Ela. Ela găsește o ieșire din confuzia din cap și face un mare pas către adevărul la care nimeni nu se aștepta. Pasul făcut de Irem, care nu poate suporta marea presiune asupra ei și İlker departe de ea, este mult mai mare decât al Ela. Efectul devastator al adevărului le va schimba din nou viața?
Masumiyet episodul 4 online subtitrat in romana ep 4 seriale turcesti si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Acest episod este difuzat cu traducere in limba romana


Advertising

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*