Kalp Yarasi: Inimi ranite episodul 8 online subtitrat in romana

Advertising

Urmareste serialul turcesc Inimi ranite episodul 8 online subtitrat.
Când gheața începe să se topească între Ayșe și Ferit, Baha ajunge la conac ca șofer și lumea lui Ayșe este dată 0este cap. Deși Ayșe vrea ca Baha să plece cât mai curând posibil, își dă seama curând că nu va fi ușor.Sinan,care a fost pălmuit de tatăl său din cauza lui Yaman,i s-a călcat mândria. Urmariti serialul turcesc Kalp Yarasi: Inimi ranite episodul 8 online subtitrat.
Datorită acestui eveniment, Sinan părăsește casa,dar Leman nu înțelege totul și încep să sufle vânturi reci între soț și soție. Ferit,ducându-se după Fırtına după ce a fost dat jos de pe el.Între timp, începe să se apropie de Baha,iar el vine și față în față cu tatăl său din cauza palmei pe care ia dat-o lui Sinan.
Yaman, care nu-și poate rezolva sentimentele înainte și înapoi între furie și iubire,este târât într-o decizie greșită atunci când este respins de Hande.
Kalp Yarasi: Inimi ranite episodul 8 online subtitrat in romana ep 8 serial turcesc, Kalp Yarasi, Inimi ranite episodul 8 tradus in romana si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Acest episod este difuzat cu traducere in limba romana


Advertising

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*