Kismet episodul 8 serial HD

Advertising2

Într-o zi, Melike află că bărbatul visurilor ei se va căsători cu o altă fată. O nuntă se prefigurează pentru cuplu. În acel moment, protagonistul comediei romantice „Destin” nu știa că Dogan nu are sentimente puternice și un atașament special față de actuala sa mireasă. Doar că situația din viața lui a evoluat în așa fel încât trebuie să se căsătorească cu ea. Această căsătorie forțată are legătură cu munca sa de avocat. Vecinul lui Dogan a aflat despre celebrarea nunții. Această veste a șocat-o pe fată. Ea vrea să perturbe evenimentul festiv, deoarece intenționează să câștige mai devreme sau mai târziu favoarea lui Dogan.
Doar cu el poate fi fericită. Melike îl iubește foarte mult pe vecinul ei, așa că a decis să îi întrerupă nunta. Fata s-a urcat pe o motocicletă și a venit la ceremonia de căsătorie. Acțiunile ei pot fi comparate cu un uragan. Apariția lui Melike la nuntă a sfârșit prin răpirea mirelui. Invitații au fost în stare de șoc. Nimic de genul acesta nu și-ar fi putut imagina.
Gestul lui Melike a înfuriat-o foarte tare pe mireasa tulburată. Nici măcar nu avusese timp să înțeleagă situația. Dar rivala ei este gata să acționeze decisiv pentru a fi alături de bărbatul pe care îl iubește. În același timp, nici mireasa părăsită nu are de gând să stea cu mâinile în sân.
După confuzia și șocul suferit de ea a venit și conștientizarea faptului că mirele trebuie să se întoarcă și să corecteze situația, care până acum a evoluat negativ pentru ea. În această poveste romantică vor avea loc următoarele evenimente foarte interesante și neașteptate.
Vizionati serialul turcesc Kismet ep 8 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Kismet episodul 8 online subtitrat in romana, seriale turcesti, Kismet si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.
Stai la curent cu cele mai recente postări!
Urmați-ne pe rețelele sociale pentru a afla când vor apărea și alte episoade traduse:
Facebook: https://www.facebook.com/groups/casameafilmefast
Telegram: https://t.me/FilmeFast

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*