Kusursuz Kiraci: Chiriasul perfect episodul 6 (FINAL) online la timp subtitrat in romana

Advertising2

Un alt serial nou prezent cu traducere pe filmefast este Kusursuz Kiraci – Chiriasul perfect episodul 6 online subtitrat
Personajul principal, Mona (Dilan Çiçek Deniz) , este o tânără care a crescut într-un orfelinat. Lucrează pentru ziarul de pe internet și a raportat recent despre cazuri de incendiere a caselor din diferite părți ale Istanbulului. Din nou, într-o zi, când merge la știrea incendiului, dau peste fotoreporterul Yakup (Serkay Tütüncü) , care a venit să facă aceeași știre. Deși se plac în secret, se ceartă pentru că au personaje complet opuse.
Revenind la Kusursuz Kiraci – Chiriasul perfect ep 6 subtitrat in romana, Mona vede că proprietarul casei, cu care este deja în bătaie, și-a pus bunurile în fața ușii și acum este fără adăpost. De când prietena ei de la orfelinat și acum ofițer de poliție, Leyla (Melisa Döngel), se află într-o misiune secretă, trebuie să accepte oferta noii sale cunoștințe Yakup de a deveni chiriaș în casa ei, care ulterior a fost împărțită în două de o arhitectură ciudată, ca soluție temporară. Cu toate acestea, în prima zi în care Mona se mută în apartament, își dă seama că în apartamentul Yuva se întâmplă lucruri ciudate. Vecinii, care se comportă în mod misterios, nu par deloc fericiți că s-a mutat în apartament. Este clar că înăuntru se întâmplă ceva extraordinar, dar înainte ca Mona să aibă timp să înțeleagă ce se întâmplă, se confruntă cu o problemă neașteptată, serioasă.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*