Marasli episodul 14 gratis subtitrat in romana

Turkish Series with English Subtitles


Vizionati serialul turcesc Marasli episodul 14 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
‼️Rezumat‼️
📌Aflând despre ceea ce a făcut fratele său ilhan, Mahur află o altă afacere murdară cu care familia sa s-a infectat. Aziz, care este îngrijorat după ce li s-a întâmplat, decide să fugă în străinătate pentru a începe o nouă viață alături de familia sa. Necati are alte planuri.Îi va permite Necati lui Aziz și familiei sale să scape?
📌 Prins în colț, Behram intenționează să facă ultimul său transport și să scape din țară.Hilal către Marașlı; Ea spune că Behram trebuie prins.Marașlı îl urmărește pe Behram și organizează o mare operație pentru a-l prinde. Cum îl va preveni pe Behram din Marașlı? Mahur vrea să se întâlnească cu Marașlı înainte de a pleca în străinătate.
📌Marașlı și Mahur, care au o seară romantică, așa cum nu au mai trăit până acum, își mărturisesc dragostea unul altuia.Va reuși Mahur să scape împreună cu familia, lăsând Marașlı în urmă? Îi va explica Mahur lui Marașlı planul său de evadare în străinătate?
📌În casa în care s-a dus să-l vadă pe Mahur, Marașlı îl întâlnește pe Necati și încep să se arate.Necati face o confesiune uriașă în confruntare. Supărat de ceea ce a auzit și hotărât să răzbune ceea ce s-a întâmplat, nativul din Marașlı își scoate arma. Marea confruntare se va termina în sânge!
Marasli episodul 14 online subtitrat in romana ep 14 seriale turcesti, Marasli si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Episod Complet Tradus in Română


Advertising

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*