Mehmed Fetihler Sultani – Mehmed: Cuceritorul Sultan episodul 13 online subtitrat in romana

Advertising2

Moartea lui Şehzade Alaaddin, care l-a cutremurat pe Murad Khan, a fost o lovitură surprinzătoare, iar acesta s-a retras la Bursa. Fiul său, Şehzade Mehmed, a luat locul său. Chiar dacă Mehmed poate părea fără experiență pentru statele europene, realitatea este diferită. Sultanul Mehmed, proaspăt urcat pe tron, se va confrunta cu prima provocare semnificativă împotriva lui Orhan, refugiat în Bizanț și sprijinit de alți lideri. Orhan, crezând că Mehmed este tânăr și lipsit de experiență, încearcă să-l învingă, în timp ce Mehmed depune eforturi considerabile pentru a-și dovedi dreptul la succesiune.
Mehmed: Cuceritorul Sultan, episodul 13 online subtitrat, are un vis: să cucerească Constantinopolul. El convoacă consilierii pentru a-și atinge acest scop. Cu toate acestea, cei din anturajul său nu înțeleg pe deplin intențiile lui Mehmed. Un grup condus de Çandarlı încearcă să-l convingă pe Mehmed că cucerirea Constantinopolului ar fi o provocare dificilă. Cu toate acestea, Mehmed este diferit de ceilalți și este hotărât. El dă instrucțiuni să înceapă pregătirile.
Çandarlı încurajează ienicerii să se revolte, provocând haos în capitală. Mehmed Fetihler Sultani, episodul 1 subtitrat în română, este forțat să-și adune armata pentru a lupta împotriva rebelilor. Armata lui Mehmed și ienicerii rebeli se confruntă. Mehmed este hotărât să-i înfrângă pe rebeli, dar ultima manevră a lui Çandarlı îl oprește. Mehmed se supune tatălui său. În timp ce Çandarlı câștigă această luptă, Mehmed pierde și este trimis în exil.
Cu toate acestea, pentru Mehmed povestea nu se încheie aici. O să se întoarcă într-o zi ca sultan.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*