Numele meu este Melek episodul 40 (TV) online HD subtitrat

Advertising2

Melek a visat dintotdeauna să aibă o familie iubitoare și îngrijitoare.
Încă din primii ani de viață, a avut un sentiment înnăscut că va excela atât ca mamă, cât și ca soție.
În cele din urmă, a sosit momentul mult așteptat, când și-a întâlnit adevărata dragoste, Allai. Inițial, relația lor a înflorit de fericire, deoarece își închipuiau un viitor promițător împreună.
Și-au oficializat angajamentul și și-au legalizat uniunea. Cu toate acestea, pe măsură ce timpul trecea, povestea lor a urmat o narațiune mai obișnuită: rutina vieții de zi cu zi, provocările și sosirea copiilor.
De-a lungul anilor de căsnicie, Melek a început să realizeze că soțul ei era departe de partenerul ideal pe care și-l imaginase. În schimb, ea s-a trezit prinsă în ghearele unui tiran, un bărbat lipsit de curaj și care dădea dovadă de un comportament laș. În loc să își dedice timpul familiei sale, Allai a devenit absorbit de alte preocupări. A recurs la violență fizică, la un limbaj înjositor și la umilințe constante la adresa lui Melek. În adâncul sufletului său, Melek știa că divorțul era calea pe care trebuia să o urmeze. Cu toate acestea, tradițiile familiei sale îi dictau că trebuie să reziste până când ceva se va schimba în soțul ei.
Cu toate acestea, Melek a fost o femeie remarcabil de curajoasă și a decis să fugă cu copiii ei la Istanbul, căutând refugiu și o șansă la o viață mai bună.
În Istanbul, călătoria lui Melek ia o turnură neașteptată atunci când întâlnește un nou bărbat care intră în viața ei. Pentru o clipă, fericirea pare a fi o clipă de fericire.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*