O persoană complet diferită episodul 1 online HD subtitrat

Advertising2

În mijlocul unei păduri, o crimă brutală acționează ca un vârtej care schimbă destinele mai multor oameni. Printre acești actori ai destinului, se strecoară Leyla (cu chipul lui Hande Erçel), o procuroare tânără, ce caută să fugă de haosul trecutului său, și Kenan (în pielea lui Burak Deniz), un jurnalist hotărât să cucerească vârful carierei și deja cunoscut în lume. Uciderea lui Atılbay devine punctul focal, un imprevizibil liant al legăturii ce se construiește între cei doi protagoniști.
Leyla și Kenan, doi căutători ai propriei glasuri, se găsesc absorbiți într-un caleidoscop de evenimente declanșate de această crimă neagră. Cu toate că Kenan se simte atras iremediabil de inima și înțelepciunea Leylei, el ascunde în spatele zâmbetului său taine care îi alimentează ambiția în cariera sa de jurnalist. În timp ce Leyla începe să dezvăluie treptat straturile mai puțin vizibile ale lui Kenan, între ei se dezvoltă o conexiune complexă.
În ciuda barierelor pe care le ridică diferențele lor profesionale, atracția dintre Leyla și Kenan devine din ce în ce mai puternică. În ciuda contextului complicat dat de legătura tatălui lui Kenan cu lumea juridică, Leyla se simte atrasă iremediabil de el, ignorând ombrele din trecutul său.
Pe parcurs, legătura dintre Leyla și Kenan crește, pătrunzând ca o rădăcină într-un labirint al sentimentelor. În ciuda secretelor și dorințelor care îi îndepărtează, ei se apropie treptat. Cu dezvăluiri înspăimântătoare despre crima inițială, cei doi încep să pătrundă adânc în sufletele lor. În ciuda tuturor acestor aspecte, drumul lor către fericire este semănat cu provocări dificile, fiind nevoiți să se confrunte cu trecutul și cu realitatea prezentului.
În final, această poveste se concentrează asupra conexiunii insolite dintre o tânără și neclintită procuroare și un jurnalist ambițios, a căror poveste de iubire se desfășoară în mijlocul dezvăluirilor chinuitoare și a enigmelor învăluite în mister.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*