Orasul pierdut episodul 26 FINAL serial HD

Advertising2

În Intriga Tensiunii: Orasul Pierdut Episodul 26 – Noaptea Neașteptată
Povestea din „Orasul Pierdut” episodul 26 online se transformă într-un vârtej de evenimente când Kadir și Aysel se găsesc în mijlocul unor pericole iminente.
Kadir este disperat. Irfan este și el foarte nemulțumit și se duce la ușa lui Aysel pentru a-i spune câteva cuvinte.
Zehra, care află că numărul de telefon îi aparține lui Aysel, prezice că Kadir se va despărți de ea. Cum Kadir vrea să vorbească cu ea pentru a rupe cât mai repede logodna, Zehra fuge. Selma, care își dă seama că ceva este în neregulă cu dispoziția și comportamentul ei, o presează pe Zehra. Cele două își pun mintea la contribuție și pun la cale un plan pentru a-l face pe Kadir să o uite pe Aysel.
Seher decide să stea pe propriile picioare și pleacă din casa lui Aylin. Meryem, care se duce să afle vești despre fiica ei, este foarte îngrijorată pentru Seher. Deși are o familie, ea nu este dispusă să o lase să trăiască singură în marele Istanbul. Ea se duce după fiica ei pentru a o împiedica.
Relația dintre Ismail și Zeynep nu s-a îmbunătățit încă nici în Orasul pierdut episodul 26 subtitrat in română.
Ethem își amintește de ziua de naștere a lui Aysel când până și el a uitat-o și îi pregătește o surpriză.
Încrederea lui Aysel în Kadir este zdruncinată de faptul că acesta poartă în continuare inelul de logodnă deși spune că o părăsește pe Zehra, iar ea face un gest care îi enervează atât pe İrfan, cât și pe Kadir.
Succesul lui Irfan în meci aduce întreaga familie la cină. În Orasul pierdut episodul 26 online Kadir nu vrea să o părăsească pe Aysel. Aysel, pe de altă parte, se gândește la câți oameni vor răni dacă se vor împăca și se retrage.
Cu toate acestea, Zehra, urmând sfatul lui Selma, ia măsuri pentru a-l ține pe Kadir departe de Aysel și îi dă un telefon.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*