Organizatia episodul 1 online subtitrat gratis

Advertising

Vizionati serialul turcesc Organizatia episodul 1 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Descriere Ep. 1
Teskilat, este noul roman al lui Caglar Ertugrul, produs de TIMS și care va fi difuzat pe canalul oficial TRT1. Co-star va fi Deniz Baysal, cu care Ertugrul a colaborat și cu doamna Fazilet și cu fiicele ei, un roman turc de mare succes. Cuplul a avut o mulțime de chimie și publicul abia aștepta să-i revadă împreună. Vor fi Zehra și Serdar în narațiune. Romanul a fost difuzat și în Spania, Capcana dragostei lui Caglar, cu mare succes. Primele capitole ale seriei vor fi înregistrate în orașul Ankara, sediul guvernului și al instituțiilor oficiale care au legătură cu intriga romanului despre serviciile de informații.
Urmareste Organizatia episodul 1 online subtitrat
Teskilat spune povestea unei unități speciale care lucrează în cadrul Organizației Naționale de Informații. Agenții acestei organizații secrete au desfășurat operațiuni speciale de mare succes în țară și în străinătate. Nu sunt cunoscuți de nimeni identitatea lor este secretă și există un mister despre trecutul și poveștile lor de viață. Vor fi dezvăluite misterele și viața privată a ofițerilor de informații, a familiilor lor și a dramelor personale. Ei vor trebui să sacrifice o mulțime de lucruri pentru a fi eroi secreți.
Teskilat episodul 1 online subtitrat in romana ep 1 seriale turcesti si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Acest episod este difuzat cu traducere in limba romana


Advertising

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*