Organizatia episodul 3 online subtitrat

Turkish Series with English Subtitles


Vizionati serialul turcesc Organizatia episodul 3 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Descriere Ep. 3
💣 Serdar caută hard diskul, dar vrea să descopere și secretul lui Ceren!
Lui Serdar îi este greu să o creadă, până la punctul de a pune la îndoială înșelăciunea iubirii în care este implicat. În schimb, el dorește să recupereze cât mai repede discul dur care conține protocoalele UAV, furat în timpul uciderii tinerilor ingineri din țară. Deși nu se înțeleg complet, el îi cere lui Zehra ajutor în instalarea unei capcane pentru moarte. Chiar dacă Zehra și cei din centru sunt supărați, capcana funcționează și războiul dintre Ceren și Serdar se încălzește!
💥 Poate organizația să ajungă la companie? Cei care au murit înainte de a muri, pe de o parte, încearcă să reziste să fie departe de familiile lor și să nu poată rămâne aproape de ei în timpul pierderii, îi urmăresc la distanță. Dar, pe de altă parte, în acest joc, unde riscă totul de dragul patriei lor, îi gonesc pe cei care comandă atacul asupra fabricii SİHA.
O oportunitate deschide ușa pentru a ajunge la „Societate”, care a ordonat lui Pascal să atace. Acest lucru îi aduce pe eroii noștri mai întâi la Berlin și apoi la o masă de negocieri, din nou la Berlin, unde există dușmani ai multor țări.
Teskilat episodul 3 online subtitrat in romana ep 3 seriale turcesti si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Episod Complet Tradus in românaAdvertising

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*