Osman intemeietorul episodul 109 online subtitrat la timp

Advertising

În absența fratelui său, Dundar Bey, care îl conduce pe Kayi Oba, merge să viziteze Kulucahisar Tekfur Yorgopolos cu oamenii de la pășune și domni. Scopul său este să încheie un acord comercial și de securitate în cadrul relațiilor stabilite de Ertugrul. Dar singurul lucru care îi așteaptă pe Urși aici nu este camaraderia lui Yorgopolos.
Urmareste Osman intemeietorul episodul 109 online subtitrat in romana. Tekfur apasă butonul pentru o structură ezoterică, o operațiune sângeroasă, tulburată de relația sa strânsă cu turcii. Kurulus Osman intemeietorul ep 109 online tradus in romana, care a mers la castel lângă unchiul său Dündar Bey, întrerupe toate planurile cu eroismul său. Ceea ce s-a întâmplat este începutul unei aventuri periculoase pline de legături secrete pentru Osman, nisipul orb al lui Kayi.
Vizionati serialul turcesc Osman intemeietorul episodul 109 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

1 comentariu

  1. SALUT SI LA MULTI ANI,SA FITI SANATOSI LA MAXIMUM POSIBIL SI BINECUVINTATI DE DUMNEZEUL NOSTRU ISUS HRISTOS. FELICITARI MAXIME PENTRU PROMPTITUDINEA CU CARE TRADUCETI TOATE SERIALELE PE CARE LE DIFUZATI. DACA SAR PREMIA ASACEVA VOI ATI CISTIGA DE DEPARTE LOCUL 1. INCA ODATA MARI SUCCESE PENTRU 2023 SI INPLINIREA TUTUROR DORINTELOR VOASTRE. SPOR PUTERNIC LA BANI SA AVETI CA MERITATI CU PRISOSINTA. SANATATE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*