Osman Intemeietorul episodul 74 film HD subtitrat in romana

Advertising

În absența fratelui său, Dundar Bey, care îl conduce pe Kayi Oba, merge să viziteze Kulucahisar Tekfur Yorgopolos cu oamenii de la pășune și domni. Scopul său este să încheie un acord comercial și de securitate în cadrul relațiilor stabilite de Ertugrul. Dar singurul lucru care îi așteaptă pe Urși aici nu este camaraderia lui Yorgopolos.
Urmareste Osman intemeietorul episodul 74 online subtitrat in romana. Tekfur apasă butonul pentru o structură ezoterică, o operațiune sângeroasă, tulburată de relația sa strânsă cu turcii. Kurulus Osman intemeietorul ep 74 online tradus in romana, care a mers la castel lângă unchiul său Dündar Bey, întrerupe toate planurile cu eroismul său. Ceea ce s-a întâmplat este începutul unei aventuri periculoase pline de legături secrete pentru Osman, nisipul orb al lui Kayi.
Vizionati serialul turcesc Osman intemeietorul episodul 74 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

5 comentarii

  1. pai dejar de miercuri este episodul 74 pe youtube in turca fara subtritrare…. deci cum alte episoade erau gata dejarpejoi inromanade voi. cred ca si epsidul 74 arfi putut mai ales casestam 1 saptamaNA DUPA unepisod, astept un raspuns sunt curios
    va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*