Pacostea: Bas Belasi episodul 10 online HD subtitrat

Advertising

Vizionati serialul turcesc Pacostea: Bas Belasi episodul 10 online subtitrat
İpek și Șahin se găsesc în mijlocul unei scene de crimă în timp ce își urmăresc noul indiciu despre Șebeke.Încrezător că incidentul este uciderea Rețelei, duoul închide rapid cazul.În timp ce Șahin și İpek părăsesc frecvent secția de poliție și își continuă propriile cercetări, comunitatea lor atrage atenția.
Când Șahin spune că au început terapia cu İpek,Yener solicită un raport de la İpek.İpek și Șahin își continuă munca în secret, zi și noapte.Lucrând în casa lui İpek,duoul încearcă să nu fie prins de oamenii de acasă.În timp ce obiectivele lor comune și timpul petrecut îi apropie,Peri este incomod cu această apropiere.
După ce a ascultat casa lui İpek,Simge decide ca İpek și Șahin să fie uciși după ce a ajuns la o femeie care va depune mărturie despre Rețea.Această decizie a lui Simge pune viața celor doi în pericol. — con Ioana Adriana Vetan e Lidya Fratila.
Pacostea: Bas Belasi episodul 10 online subtitrat in romana ep 10 seriale turcesti, Bas Belasi,Pacostea episodul 10 online subtitrat si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Acest episod este difuzat cu traducere in limba romana


Advertising

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*