Parfumul mamei episodul 19 online subtitrat la timp

Advertising2

Sandik Kokusu – Parfumul mamei episodul 19 online subtitrat este un serial turcesc de drama ce ne prezintă povestea lui Karsu ce trăiește într-o căsnicie dificilă cu soțul său abuziv, Reha. În conștientizarea faptului că nu poate gestiona singură îngrijirea copiilor, decide să trimită fiul ei cel mic, Kuzey, la mama ei în Istanbul. Însă, în timpul călătoriei, Kuzey dispare brusc, declanșând o căutare îndelungată de trei ani pentru el.

Într-o călătorie în Mersin, Karsu reușește să-l găsească pe Kuzey, care acum se numește Deniz și nu o recunoaște. În fața acestei situații complicate, Karsu își concentrează eforturile pentru a restabili legătura pierdută cu fiul ei. Însă, pe lângă această misiune, trebuie să abordeze și problemele interne din familia sa, adăugând o presiune suplimentară căutării sale pentru a-și reuni familia și a restabili armonia într-o realitate plină de adversități.

Prin perseverență și eforturi susținute pentru reconciliere, Karsu se lansează într-o călătorie emoțională epuizantă in Sandik Kokusu – Parfumul mamei episodul 19 subtitrat in romana pentru a-și recupera fiul și a aduce o rază de speranță într-o viață afectată de greutăți și conflicte interne.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*