Poveste din Anatolia episodul 116 (TV) film HD subtitrat in romana

Advertising2

Poveste din Anatolia” episodul 116 online subtitrat
O călătorie în inima Anatoliei
„Poveste din Anatolia” vă invită să explorați viața autentică și plină de farmec a Anatoliei. În centrul acestei povești se află Taner, un tânăr inventator din micul oraș Gedelli, situat în mijlocul câmpiilor. Împreună cu verii săi, Veysel și Ramazan, Taner visează de ani de zile să construiască un avion. După multă muncă și determinare, reușesc în sfârșit să își vadă visul devenit realitate.
O reîntâlnire neașteptată
În momentul în care conving o companie să investească în avionul lor, sunt anunțați că un inginer va fi trimis în oraș pentru a inspecta invenția. Surpriza vine când descoperă că acest inginer este Dilek, iubirea din copilărie a lui Taner. Această reîntâlnire aduce la suprafață sentimente vechi și creează noi dinamici în povestea lor.
Un tablou autentic al culturii anatoliene
„Poveste din Anatolia” reflectă fidel stilul de viață anatolian, tradițiile și obiceiurile turcești. Dacă doriți să învățați mai multe despre cultura și tradițiile turcești, acest serial este alegerea perfectă. Fiecare episod vă va purta într-o lume plină de emoție, autenticitate și frumusețe culturală.
Nu ratați episodul 116 online subtitrat și începeți această captivantă aventură culturală!

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*