Prizoniera Destinului episodul 27 online HD in romana

Vizionati serialul turcesc Prizoniera Destinului episodul 27 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Descriere episodul 27
☘️Mehdi se căsătorește cu Benal în închisoare pentru a-și putea vedea copilul mai ușor. Pe de altă parte, Zeynep și Baris se află într-un fel de apropiere cu ceilalți și bas, o abordare pe care niciunul dintre ei nu îndrăznește să-i dea un nume.
💕 În timp ce Mehdi încă se gândește la Zeynep, ceea ce îi limitează cumva perspectivele, Zeynep vrea să privească înainte spre orizont.
🌻Dar poverile trecutului său îl vor bântui pe Zeynep.
Familia lui Mehdi insistă ca Zeynep să-și retragă plângerea, astfel încât Mehdi să fie eliberat din închisoare.
☘️ Sub aceste presiuni, Zeynep, în calitate de avocat, pune la îndoială două concepte: cel al pedepsei și cel al libertății ca femeie, în timp ce familia lui Mehdi o lasă singură cu un sentiment complet diferit: cel al vinovăției.
ArisBaris are acasă un invitat neașteptat, unchiul său Ali Riza da Rize, care va aduce cu el un aer nou în casă și a venit la Istanbul cu un plan secret, pentru a construi o casă, un cuib (adică să se căsătorească) dar Bariș observă imediat capacitatea lui Sultan de mediator al căsătoriei și astfel se naște o nouă alianță.
🧿 O surpriză urâtă îl așteaptă pe Mehdi în închisoare. Oamenii lui Veysi, care și-au ucis tatăl, i-au pus o capcană, lăsându-l singur să se lupte între viață și moarte.
Deși sunt divorțați, grijile lui Zeynep care au început în ziua nunții sale cu privire la Mehdi reapar că el va avea probleme sau va fi testat cu propria sa viață.
În ciuda furiei sale față de Mehdi, Zeynep va trebui să decidă dacă va sta sau nu alături de ea.

Prizoniera Destinului episodul 27 online subtitrat in romana ep 27 seriale turcesti si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Prizoniera Destinului Ep. 27
Traducere Completă FilmeFast


3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*