Ruhun Duymaz: Sufletul tau nu aude episodul 3 online HD in romana subtitrat

Advertising2

Într-o lume a spionajului și a înșelăciunii, Onur Karasu devine un strălucit agent de informații, ajungând rapid șef de departament. Urmărirea neclintită a justiției se concentrează asupra lui Civan Koral, enigmaticul proprietar al celei mai mari companii de bijuterii din Turcia, care se ascunde în spatele unei fațade de respectabilitate, în timp ce conduce o organizație criminală notorie. Fiind convins că în seiful lui Civan se află încuiată o dovadă crucială, Onur pune la cale un plan îndrăzneț. El se încurcă strategic cu Hilal, sora nesperată a lui Civan, pentru a avea acces în casa lor. În ziua logodnei lor, Onur plănuiește să-l înfrunte pe Civan, expunându-i crimele în fața celor dragi. În mod neașteptat, Ece, confidenta lui Hilal, devine suspicios în privința motivelor lui Onur. În timp ce Ece încearcă să descifreze adevărul, propriile ei planuri sunt zădărnicite atunci când Onur o prinde în flagrant. Cu reticență, ei se unesc, constrânși să lucreze împreună în ciuda naturii lor conflictuale. Legați de o alianță neașteptată, cei doi pornesc într-o călătorie tumultuoasă, mânați de obiectivul comun de a desființa imperiul criminal al lui Civan Koral. Pe măsură ce se adâncesc în lumea interlopă perfidă, încrederea și cooperarea devin primordiale pentru succes.
În mijlocul pericolului, Onur și Ece descoperă că forțele lor unice se completează reciproc, estompând linia dintre datorie și afecțiune. În mijlocul unei rețele de minciuni, ei se trezesc legați nu doar de misiunea lor, ci și de o legătură neașteptată.
Vizionati serialul turcesc Ruhun Duymaz ep 3 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Ruhun Duymaz episodul 3 online subtitrat in romana, seriale turcesti, Sufletul tau nu aude si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*