Sakli: Ascuns episodul 1 serial HD

Advertising

Un nou serial produs in 2021 va fi disponibil pe site-ul FilmeFast
Saklı – Ascuns episodul 1 online subtitrat un serial în care trădarea în cuplu este marginea subiectului care dă naștere la o poveste de dragoste nemaiîntâlnită până acum în serialele turcești.

Este vorba despre relația ilegală a două cupluri căsătorite, dar nu este doar o simplă trădare în serialul Saklı – Ascuns episodul 1 online tradus in romana. Există multe lucruri diferite în spatele acestei trădări. Putem spune că așa cum sugerează și numele serialului Saklı – Ascuns online subtitrat ep 1, Serialul ne dă minunata ocazie în care vom urmări și o poveste de dragoste cu drepturi depline.

Deși Ozan este căsătorit, el se îndrăgostește de Aslı și decide să nu renunțe la Aslı. Asli, pe de altă parte, încearcă să trăiască cu singurătatea ei în propria ei lume. O vom urmări pe Aslı, care încearcă să trăiască în propria ei lume, într-o dragoste pasională.

Serialul va fi tradus în premieră de noua platformă Destan.Live de AICI https://destan.live/ iar editarea si adaptarea FilmeFast.

Episod Complet Tradus În Romana


Așadar vă invit să vă inregistrati pe platformă dacă nu ați făcut-o până acum deoarece urmează săptâmână plină de emoții, trădări dar și dragoste pasională … așa cum ne place nouă.
In seara asta am să vă postez si cateva trailere traduse …deci reveniți pe pagina noastră pentru noi informații despre serial.
Serialul va fi postat si pe site-ul FilmeFast

Ascuns ep 1 online subtitrat in romana, seriale turcesti, Sakli si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Advertising

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*