Șogun episodul 3 online HD subtitrat in romana

Advertising2

În acest serial „Șogun”, te vei bucura de o experiență cinematografică magnifică și captivantă. Povestea se desfășoară în Japonia anilor 1600, într-un moment de turbulență politică după moartea domnitorului, lăsând un gol de putere în care cinci lorzi războinici se luptă pentru titlul de shōgun.

Scena inițială aduce în prim-plan o navă olandeză zdrențuită, The Erasmus, căutând disperată să ajungă la țărm după ce hrana și apa s-au terminat. În urma tragicului sinucidere al căpitanului, englezul John Blackthorne (interpretat de Cosmo Jarvis) preia conducerea navei. Destinația: țărmurile peninsulei Izu, controlate de lordul Yoshii Toranaga (Hiroyuki Sanada).

Între timp, Toranaga este chemat în fața Consiliului Reactivilor, unde alți patru lorzi îi cer să elibereze mama moștenitorului din castelul său din Edo. Suspiciunile consiliului sunt îndreptate spre Toranaga, bănuit că ar urmări să devină shōgun. În aceeași vreme, interesul lui Toranaga și al lordului războinic Kashigi Yabushige (jucat de Tadanobu Asano) se îndreaptă către conținutul valoros al navei Erasmus, care include arme, canoane, muniție și metale prețioase.

Pe măsură ce acțiunea se complică, Blackthorne este capturat și dus captiv în drum spre Osaka, centrul cultural al Japoniei din acea perioadă, unde se vor desfășura evenimentele ulterioare ale serialului. Vizualizarea panoramică a orașului la finalul episodului îți dezvăluie amplitudinea fascinantă a povestirii care urmează.

Nu rata episodul 3 din acest captivant serial, acum disponibil online subtitrat, pentru a descoperi întorsăturile dramatice și intrigile politice care marchează începutul acestei povestiri epice.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*