Sol Yanim episodul 7 online HD subtitrat in romana

Vizionati serialul turcesc Sol Yanim episodul 7 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Descriere Episodul 7:
După ce a descoperit secretul pe care İhsan i l-a ascuns ani de zile, Selim părăsește petrecerea, foarte supărat pe tatăl său. Confruntându-se cu dezamăgirea lui Selim, Serra îl sprijină pentru a-și ameliora durerea. İhsan se luptă să facă pace cu fiul său și ia măsuri pentru a-l găsi pe Emin. Selim, a cărui furie împotriva tatălui său nu se potolește, spune cuvinte grele atunci când se întâlnesc față în față. Bunica lui Selim, Berrin, vine la Istanbul când află ce s-a întâmplat. În timp ce Ihsan aude comentariile grele ale mamei sale referitoare la Selim, el este, de asemenea, destul de surprins de declarația sa dură despre Asena. Biricik este foarte surprinsa să afle de la Nazlı că persoana responsabilă pentru videoclipul său este Zeynep. Barbarii sunt incluși în planul lui Nazlı și Ali de a încerca să distrugă jocul lui Biricik. Ei își unesc forțele pentru a extorca bani de la cei dragi și prietenele lor. Prietenii săi organizează o petrecere de bun venit pentru Burak. Burak îl tratează pe Selim ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic și intenționează, de asemenea, să pună capăt relației sale cu Serra. În timp ce Burak tratează flirtul lui Selim în mintea lui e Serra, Biricik o avertizează pe Serra împotriva lui Burak. În timp ce Burak pretinde că a uitat de Serra, Biricik și Selim sunt separați. Între timp, principalul responsabil pentru accidentul pe care l-a făcut Selim este dezvăluit.
Sol Yanim episodul 7 online subtitrat in romana ep 7 seriale turcesti, Sol Yanim si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Sol Yanim episodul 7
Episod Complet Traducere FILME FAST


5 Comments

  1. sUPERRRRR acest serial , imi aduce aminte de serialul de succes Feriha , ma bucur ca este aceeasi scenarista ca la Feriha Melis Cevelek ( felicitari ) si același regizor ( Bariș Yoș ) felicitari Doresc mult , mult succes acestui serial cu actori atit de frumoși.

  2. un serial f. frumos.pacat ca nu este un site stabil unde sa-l putem urmari.Va rog daca se poate ,sa fie traduse episoadele succint.Multumesc

    • Serialul este in curs de filmari si se traduce foarte repede de catre noi. Imediat ce este difuzat de catre durci in maxim 1 sau 2 zile este postat pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*