Sol Yanim episodul 9 serial HD

Advertising

Vizionati serialul turcesc Sol Yanim episodul 9 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Descriere Episodul 9
Va putea Selim să fie iertat de Serra? Se încheie relația lui Serra cu Selim? Cum va fi primită Nilgün când va merge la Ihsan pentru ajutor? Va dezvălui Selim capcana pe care a pus-o Asena? Regretă Burak ce a făcut? Cine este persoana misterioasă care bate la ușa lui Nilgün? După o noapte dificilă in casa Kutlusay, Selim pune întrebări despre ceasul lui Biricik, rănind-o pe Serra.
Urmareste Sol Yanim episodul 9 online subtitrat
Când Selim vorbește cu Nazlı și descoperă adevărul, el îi cere lui Ali clarificări despre cererea de a spune acțiunile lui Asena. Nilgün, pe de altă parte, este extrem de inconfortabila că fiica ei este tratată ca o hoața. Se duce la birou să vorbească cu Ihsan. Când tatăl lui Burak încetează cu ajutorul financiar, Burak se confruntă cu o lipsă de bani. În timp ce Burak își ascunde starea de toată lumea, Serra ascultă conversația lui Burak cu tatăl său. Burak și Biricik discută despre Serra. În timp ce Burak îi spune lui Biricik să accepte înfrângerea lui Serra, el simte că se satură încet de aceste intrigi. Selim, care află adevărul, este devastat de vinovăție. Serra încearcă cu toată puterea să-l ierte, încercând să-și calmeze furia, dar nu poate accepta această insultă.
Sol Yanim episodul 9 online subtitrat in romana ep 9 seriale turcesti, Sol Yanim si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Acest episod este difuzat cu traducere in limba romana


Advertising

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*