Son Yaz: Vara trecuta episodul 2 online subtitrat in romana

Vizionati serialul turcesc Son Yaz episodul 2 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Descriere Ep. 2
Selim și Akgün s-au mutat în comunitatea Adalet, în casa direct vizavi de casa lui Canan. Altay, singura persoană din familia Kara care este foarte fericită de această mișcare, Canan și Yağmur simt că au fost înșelați.
Canan simte că Selim nu respectă sentimentele ei și este extrem de supărată pe el și nu ezită să arate această furie direct pe fața lui. Ea îi spune în mod clar lui Selim că nu va face parte din jocul lui și că nici nu va minți pentru el. Vor veni împreună ca o familie și vor spune copiilor că vor divorța.
Selim își dă seama că de data aceasta nu va fi ușor să-l faci pe Canan să se răzgândească. El a cerut cuplului că știe că sunt cei mai fericiți cupluri, Emel și Metin pentru ajutorul lor. Dar Emel este alături de sora ei, iar Metin îl va ajuta în secret pe Selim în acest efort.
Akgün a fost abandonat. Nu are unde să meargă, așa că este obligat să rămână la procuror, dar mândria lui nu-i ușurează acest lucru.
El trebuie să părăsească comunitatea Adalet și să meargă mai departe cu viața lui singur, încercând totodată să rămână în viață.
În timp ce Akgün caută o ieșire, el se confruntă cu o față familiară din Istanbul și simte că aceasta este o oportunitate de a-și rezolva toate problemele.
Cu toate acestea, lucrurile scapă total de sub control, iar această ocazie care a apărut de nicăieri îi pune atât pe Akgün, cât și pe Yağmur, pe care nu ar vrea niciodată să îl rănească într-o situație foarte gravă.

Son Yaz episodul 2 online subtitrat in romana ep 2 seriale turcesti, Vara trecuta si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Acest episod este difuzat cu traducere in limba romana


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*