Tatal meu erou episodul 2 online subtitrat in romana

Advertising

Vizionati serialul turcesc Tatal meu erou episodul 2 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Rezumat EP 2
Uğur s-a apropiat foarte mult de bărbații pe care îi crede responsabili de moartea soției sale. Dar când Nazim, moare brusc, el este principalul suspect al crimei sale.
Uğur este acum blocat între promisiunea pe care i-a făcut-o fetiței sale și răzbunarea pe care a jurat că o va lua. Va putea ajunge la Yonca și Ömrüm care îl așteaptă în parc?
Yavuz Furkan, care este atât de obișnuit să fie cineva care dă ordine în mod constant tuturor, dar când începe să dea ordine lui Menekșe; răspunsul ei este ceva la care el nu se aștepta niciodată. Între timp, İlker și Menekșe, care se întâlnesc în secret, au o surpriză foarte rea care îi așteaptă.
Cem îl învinovățeste de moartea surorii sale pe Uğur și vrea să se asigure că Ömrüm nu trăiește și ea aceeași soartă. O confruntare uriașă va avea loc între Cem și Uğur. În negura tuturor acestor argumente și dificultăți, Uğur și Cem se vor confrunta cu situații foarte dificile la locul de muncă și atunci trebuie să lase totul deoparte și să aibă succes în pozițiile lor.
Uğur este gata să-și dea propria viață pentru a ajunge la cei responsabili pentru uciderea soției sale și, în acest timp, va întâlni față în față cu Yonca.
Tatal meu erou episodul 2 online subtitrat in romana ep 2 seriale turcesti, Kahraman Babam, Pompierii episodul 2 online subtitrat si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Acest episod este difuzat cu traducere in limba romana


Advertising

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*