Toprak Ile Fidan – Toprak si Fidan – Inima nu minte episodul 87 (TV) subtitrat HD in romana

Advertising2

Subiectul serialului Toprak Ile Fidan – Toprak si Fidan – Inima nu minte episodul 87 online subtitrat, care spune povestea lui Fidan și Toprak, care au fost nevoiți să se despartă unul de celălalt din cauza unui accident nefericit, este următorul:
Toprak, după accidentul său de circulație, stă în comă 6 ani și nu își amintește nimic când se trezește. Ceva nu se potrivește prea bine cu Toprak, care trebuie să adopte doar lucrurile care i s-au spus despre viața sa. Mama lui Keriman îl obligă pe Toprak să se căsătorească cu Aydan, despre care spune că este logodnica lui.
In serialul Toprak Ile Fidan – Toprak si Fidan – Inima nu minte ep 87 subtitrat in romana Fidan și-a pierdut soțul și copilul în urmă cu 6 ani și locuiește cu tatăl și mama vitregă bolnavi. Halide a fost servitorul lui Toprak și al mamei ei Keriman de mulți ani. Ea este una dintre cele două persoane care cunosc adevărul și, incapabil să-și mai suprime sentimentul de vinovăție, merge la Fidan cu Toprak, pentru a spune adevărul.
Văzându-l pe Ercan atacându-l pe Fidan, Toprak intervine și îl salvează pe Fidan. Fidan nu poate înțelege cine este Toprak, care seamănă foarte mult cu soțul ei decedat Nejat, dar se simte aproape atât de ea, cât și de fiul ei Burak.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*