Trei surori episodul 7 serial HD

Turkish Series with English Subtitles


Bine ați venit pe site-ul filmefast, unde puteți urmări alături de cei dragi, cele mai populare seriale turcești la cea mai înaltă calitate, printre care și Trei surori episodul 7 online subtitrat.
Întrebarea lui Somer, cu o explozie de emoție, o face pe Türkan să fie suspicioasă. Türkan, care crede că soțul ei are o aventură și așteaptă un copil din această relație, află ceva la care nu s-a așteptat niciodată, atunci când urmărește acest drum.
Pe de altă parte, Mine, care o ia razna când nu poate ajunge la Somer, ajunge acasa la Rüçhan. Din această vizită a ei vor rezulta evenimente complet diferite de cele întâlnite până acum.
Nici Nesrin, care crede că fiica ei este fericită în casa ei, nu se mai liniștește. Pe de o parte, încearcă să înțeleagă motivul discuției dintre Derya și Dönuș, pe de altă parte, sosirea lui Fatih strângându-i mâna, de parcă nu ar fi făcut nimic, redeschide răni din trecut și resentimente.
Trei surori, dragostea, trădarea, mila, prietenia și fraternitatea vor fi spuse. Mama lor, Nermin, este profesoară, iar tatăl lor, Hikmet, este directorul PTT. Numele celor 7 surori sunt Türkan, Return și Derya. Împreună cu domnul Sadık și doamna Nesrin, ei stau în brațe și visează la anii minunați care îi așteaptă.
Trei surori, Uc Kiz Kardes episodul 7 este un serial de televiziune dramă turcesc regizat de Eda Teksöz și scris de Erkan Birgören și Betül Yağsağan, al cărui prim episod a fost difuzat pe 22 februarie 2022. Seria este adaptată după romanul cu același nume al lui İclal Aydın.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*