Viata mea minunata episodul 29 subtitrat HD in romana

Advertising2

Într-o lume de adânci prăpăstii și oameni privilegiați, o tânără de succes, campioană la matematică și câștigătoare de burse, Şahane Hayatım – Viata mea minunată încearcă să-și păstreze visurile vii în ciuda indiferenței, lipsei de iubire, și cruzimii care o înconjoară. Injustiția care permează fiecare celulă a vieții sale o forțează să facă o alegere uriașă și să devină un bandit.

În serialul Sahane Hayatim – Viata mea minunata episodul 29 online subtitrat, tânăra Şebnem decide să nu mai stea împotriva acestui trend și să aibă vântul în spate. Pentru că uneori o fată trebuie să facă ceva. Şebnem, soția bijutierilor, regina societății… Ea strălucește prin frumusețea și stilul ei. Se bucură de viața minunată alături de cei doi copii și soțul ei preferat. Și face planuri de neînchipuit pentru a obține casa pe care o dorește. Dar acest curs dulce este aruncat într-o furtună periculoasă de un oaspete neașteptat.

Sahane Hayatim – Viata mea minunata episodul 29 subtitrat in romana, Niyazi, care vine din trecutul întunecat al lui Şebnem, pe care nimeni nu-l cunoaște, a jurat să distrugă viața pe care ea a construit-o cu sacrificii neînchipuite. Şebnem va face orice este necesar pentru a scăpa de pericolul lui Niyazi. Dar lucrurile nu vor merge așa cum își dorește și se va găsi într-o luptă în curs de desfășurare pentru supraviețuire. Pe măsură ce luptă singură împotriva monstrilor, Şebnem își va descoperi adevărata identitate și va rescrie curajos propria poveste.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*