Yalniz Kurt: Lupul Singuratic episodul 24 online subtitrat

Advertising

Aruncând lumină asupra istoriei recente a Turciei, serialul va acoperi loviturile de stat, trădările, crimele, anarhia și terorismul care au avut loc de la sosirea Corpului american de pace în Turcia.
Urmareste cu drag cel mai nou serial Yalniz Kurt Lupul Singuratic episodul 24 online subtitrat in romana.
Pregătirile continuă pentru seria Yalnız Kurt ep 24 , care îl întoarce pe ecrane după doi ani pe Osman Sınav, unul dintre cei mai experimentați regizori și producători de seriale turcesti. Un nou actor a fost adăugat în distribuția serialului Lupul singuratic ep 24 după Cihan Ünal.
Producătorul și regizorul Osman Sınav și-a făcut cel mai mare debut în serialul Kurtlar Vadisi, care a fost publicat în 2003. După ce a semnat multe proiecte de succes precum Acı Hayat, Pars: Narkoterör, Sakarya Fırat, Kızılelma, Sen Anlat Karadeniz, Sınav a filmat ultima dată la televizor serial numit Gel Dese Aşk acum doi ani.
Yalniz Kurt Lupul Singuratic episodul 24 tradus aici pe pagina site-ului filmefast.com un site despre seriale.
Serialul, spune povestea întâmplătoare a 2 copii mici care s-au născut în diferite standarde de viață și familiile lor după un teribil eveniment, atrage atenția cu distribuția sa puternică.
Metehan Parıltı va da viață personajului Efe, copilul unei familii cu o situație financiară, care nu primește suficientă atenție din partea familiei și încearcă să-și compenseze foamea emoțională cu jocuri pe calculator și prin desen.
Songül Öden va juca rolul învățătoarei “Zeynep”, mama lui Efe, iar Feyyaz Duman va fi Tuğrul, tatăl băiatului.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*