Yargi: Procesul Judecata episodul 48 film HD subtitrat in romana

Advertising

Avocatul Ceylin și procurorul Ilgaz… În lupta lor pentru asigurarea dreptății, au aceeași pasiune; totuși, în timp ce se luptă pe această cale, două persoane juridice ale căror metode sunt la poli opuși. Cu cât mai mult legat de reguli, mai onest și mai strict Ilgaz este; Ceylin este la fel fără granițe, nereglementat și rebel. De aceea, de fiecare dată când drumurile lor se încrucișau, s-au ciocnit, s-au testat unul pe altul și au rămas pe părți opuse. Până când viața le-a încrucișat din nou calea…in Procesul episodul 48 online subtitrat Judecata Vizionati serialul turcesc Procesul episodul 48 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Odată cu începutul lunii septembrie, pe site-ul filmefast.com a fost difuzat în premieră Serialul turcesc cu mare priză la public Procesul Judecata episodul 48 online subtitrat in romana.Judecata episodul 48 a atras atenția prin distribuția de excepție, cât și prin subiectul diferit. Serialul Yargi (Judecata) ep 48 online subtitrat va pune la îndoială conceptul de justiție și valorile familiei. Este subiectul serialului în care trăiesc procurorul Ceylin și procurorul Ilgaz.

Episod Complet Tradus În Romana

Descoperirea lui Engin, pe care îl cunoaște cel mai aproape de persoana care și-a ucis fratele, îl pune pe Ceylin într-o durere de nedescris. Furia care se ridică în el este insuportabilă, Ceylin este hotărât să-l omoare pe Engin. Urmareste Judecata Procesul Yargi episodul 48 online subtitrat Deși Ilgaz are dreptate în intuițiile sale, nu poate suporta prăbușirea lui Ceylin și ia o decizie. El găsește propriul mod de a-l opri pe Ceylin, deși greu, astfel încât amândoi să-l poată calma pe Ceylin și să demonstreze că Engin este criminalul.
Chiar și lăsând deoparte sentimentele lui pentru Ceylin, Pars este hotărât să-l acuze că strânge dovezi ilegale și să-l excludă din profesie. Mai mult, de la Ilgaz este clar că îi va lua declarația pentru că a fost martor la asta. Ceylin se întâlnește față în față cu Ilgaz. Ilgaz trebuie să facă o declarație falsă pentru sine, iar acest lucru este imposibil pentru Ilgaz in procesul ep 48 tradus online În timp ce Yekta se luptă să înlăture crima fiului ei, Zafer este devastată de eliberarea lui Çınar și ajunge în pragul unei noi turnuri. Acum este atât de plin de răzbunare încât renunță la propria viață. Decizia lui va schimba pentru totdeauna soarta celor două familii. În timp ce Ceylin și Ilgaz urmăresc dovezile care îl vor condamna pe Engin, ei caută și modalități de a ieși din situația dificilă în care i-a pus Pars. Va renunța Ilgaz la propriile reguli și va minți pentru Ceylin?

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*