Yildizlar Bana Uzak – Stelele sunt departe de mine episodul 1 online subtitrat

Advertising

Acum puteți urmări noul serial de dramă Yildizlar Bana Uzak – Stelele Sunt Îndepărtate de Mine episodul 1 subtitrat in romana. Această serie, care va impresiona profund telespectatorii prin povestea sa plină de răzbunare, este produsă de O3 Medya și Ortaks Yapım.

În serial, Furkan Andıç și Burcu Kıratlı joacă rolul lui Kadir și Aslı, ale căror iubiri nu sunt uitate sau pierdute în timp. Este o legătură sacrală ce va rămâne întipărită pentru totdeauna. Dar închisoarea lui Kadir și condamnarea lui ca ucigaș al tatălui Aslı fac toate amintirile frumoase să se estompeze.

În timp ce Aslı este aruncată în vânturile acestei lovituri, Kadir are acum un singur scop. Să-și dovedească nevinovăția și să se răzbune pe familia Varnalı, care a jucat acest joc împreună cu Yahya, care l-a ghidat în închisoare… Când adevărul este dezvăluit, focul iubirii care a fost redus la cenușă în ei este pe cale să reizbucnească, dar acea fericire magică este pe cale să le alunece din nou printre degete din cauza marilor secrete îngropate în trecut.

Yildizlar Bana Uzak episodul 1 online subtitrat îi are în distribuție și pe Gürkan Uygun, Murat Daltaban, Rami Narin, Elifcan Ongurlar, Evrim Doğan, İnanç Konukçu, Goncagül Sunar, Yaprak Medine, Baran Can Eraslan, Ela Yörüklü, Önder Selen, Deniz Atam și Mustafa Enis Bilir.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*