Zumrudanka – Promisiunea episodul 8 online subtitrat

Advertising2

Zumrudanka – Promisiunea episodul 8 online subtitrat, ne prezintă povestea lui Zumrut (Ceren Yilmaz) ce este o tânără frumoasă care locuiește împreună cu mama ei Ulfet (Hatice Aslan), sora ei Meliha (Miray Akay) și tatăl ei. Ea lucrează la o fabrică și își susține financiar familia.
Fabrica în care lucrează Zumrut este deținută de o familie puternică, Demirkan. Familia Demirkan este o familie bine cunoscută în Cappadocia.
Moștenitorul familiei Demirkan este un tip tânăr și chipeș, Serhat (Alp Navruz), care este îndrăgostit de Zumrut.
Zumrut și Serhat se întâlnesc în secret și visează să se căsătorească după ce Serhat va fi eliberat din serviciul militar. Zumrut este dispusă să își aștepte iubitul, dar planul ei de căsătorie se dă peste cap când află că Serhat este ucis la datorie. Vestea proastă se răspândește în toată Cappadocia. Nu doar familia Demirkan, ci și Zumrut jelește la moartea lui Serhat. Un an mai târziu în serialul turcesc Zumrudanka – Promisiunea episodul 8 subtitrat în română, soarta lui Zumrut se intersectează din nou cu cea a familiei Demirkan. De data aceasta, unchiul lui Serhat, Adil îi cere mâna lui Zumrut. Adil este un bărbat de vârstă mijlocie care este patronul fabricii unde lucrează Zumrut. El este atras de puritatea, frumusețea și grija lui Zumrut.
Adil găsește în cele din urmă persoana cu care este dispus să se căsătorească, dar nu poate cuceri inima lui Zumrut, indiferent ce ar face. Zumrut nu acceptă cererea în căsătorie chiar dacă Adil provine dintr-o familie bogată. Ea nu poate explica faptul că se întâlnea cu Serhat, care este nepotul lui Adil. Ea este încă îndrăgostită de Serhat și îl jelește după moartea acestuia. De aceea, ea refuză cererea în căsătorie.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*